Startpagina

Bouquet Garni

Een bouquet garni is een kruidentuiltje, gebruikt in de traditionele keuken. Tijm, rozemarijn, laurier, salie. Dit rijk geurend bosje is een aloude succesformule, nooit echt weggeweest en sinds jaar en dag gebruikt in talrijke culinaire klassiekers.

 

Accordeon en viool vormen de basis van Bouquet Garni. Deze combinatie is gekend en verzekert een smakelijke uitvoering met uiteenlopende aroma’s. Voeg daarbij contrabas en drums, en we hebben de basisingrediënten voor een geslaagd muzikaal ragout!

Op de spijskaart: tijdloze klassiekers, pophits van de jaren 60-70, filmmuziek (bv Amélie Poulain), volksmelodieën, lichte jazz, Frans chanson en musette, gipsy swing, Italiaanse deuntjes, country, Oost-Europese melodieën… de keuze is groot!

De sprankelende melancholie van de accordeon, de lyrische melodieën van de viool, de stevige lijnen van de contrabas en de frisse swing van de drums zorgen voor een verrukkelijke uitvoering van het repertoire! En met hun jarenlange ervaring staan deze vier professionele muzikanten garant voor een geslaagde muzikale omlijsting.

 

Bouquet Garni is uitermate geschikt voor uw bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties, buurtfeesten, publieke evenementen, horeca, privé feesten, zowel binnen als buiten (naargelang seizoen).

Eet smakelijk!

 

 

- Bouquet Garni -